Ledige stillinger

Aquagain i Brørup søger overmontør til projekter i Danmark og Norge

Vi kan ikke løbe meget stærkere og derfor søger vi en fagligt stærk overmontør, der vil engagere sig i vores projekter og tage ansvar for, at de bliver udført helt efter den uomtvistelige Aquagain-kvalitet.

Som overmontør hos Aquagain står du for at montere anlæg for rensning af spildevand, nye vandværker samt biogasanlæg. Du vil have egen montørbil, nødvendig elektronisk isenkram og være montageansvarlig for dit team på sitet med reference til den ansvarshavende projektleder.

Aquagain fremstiller primært anlæg i rustfrit stål. Derfor er det en fordel, at du har en relevant smedefaglig baggrund og certifikater i Tig-svejsning 141/rør med baggas. Vi lægger også vægt på, at du bor inden for en radius af 60 km fra Aquagain.

Vi forventer, at du tager ansvar og styringen på dine projekter og at du altid er en god repræsentant for Aquagain både overfor dit team, samarbejdspartnere og kunder. Til gengæld tilbyder vi, at du som overmontør hos Aquagain altid har et stærkt hold i ryggen; Du bliver en del af en flåde på 8 selvkørende montørteams og 3 serviceteams, vi har egen designafdeling, produktion og projektledere, der har et tæt samarbejde med dig og dit team gennem hele projektet.

Vi har en stor variation af opgavetyper i hele Danmark og Norge; Du vil veksle mellem mindre opgaver, der kan laves på kort tid, værkstedsarbejde i kortere perioder og store projekter, der spænder over flere år med rig mulighed for at tage ansvar og vise evner for koordinering, overblik og fremdrift.

Vi opfordrer alle, med relevant faglig baggrund, til at søge stillingerne – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Om Aquagain – en sikker leverandør

Aquagain er en professionel og anerkendt producent, der siden 1956 har leveret effektive og miljørigtige løsninger inden for spildevand og slam, drikkevand og biogas.

Aquagain indgår i projekter som hoved- og totalentreprenør, som leverandør af smede- og maskinentrepriser og som komponentleverandør. Aquagain leverer industrielt smedearbejde i aluminium, sort stål, rustfrit stål og fiberkomposit og udvikler og producerer unikke kundetilpasssede løsninger og serieproduktioner.

Vores kunder er kommunale- og industrielle virksomheder i ind- og udland, som har høje krav til kvalitet, leveringssikkerhed og dokumentation, funktionalitet og driftssikkerhed samt service.

Ansættelse hurtigst muligt.

Samtaler afholdes løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning og CV til COO, Poul Madsen på mail pm@aquagain.dk

Aquagain i Brørup søger faglærte rustfaste smede til projekter i Danmark og Norge

Til vores produktion i Brørup søger vi flere smede til fastansættelse i fuldtidsstillinger.

Aquagain fremstiller primært anlæg i rustfrit stål. Derfor vægtes det højt, at du har en relevant smedefaglig uddannelse og certifikater i Tig-svejsning 141/rør med baggas. Vi lægger også vægt på, at du bor inden for en radius af 60 km fra Aquagain.

Vi forventer, at du tager ansvar for opgaverne, følger dem helt til dørs og at de bliver udført helt efter den uomtvistelige Aquagain-kvalitet. Du skal kunne arbejde selvstændigt med opgaverne ud fra tegninger fra vores designafdeling. I Aquagains produktion er vi kvalitetsbevidste, omstillingsparate og giver kollegaen en hånd, når han har brug for det. Du vil langt overvejende skulle arbejde i vores produktion i Brørup, men har vores montørhold brug for hjælp, vil det være godt, at du kan sige ja, til at køre med ud med kort varsel.

Hos Aquagain tilbyder vi et stærkt arbejdsmiljø med en flad struktur, en humoristisk omgangstone, flextid og stor rummelighed i forhold til vores personales individuelle personlige forhold.

Vi opfordrer alle, med relevant faglig baggrund, til at søge stillingerne – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Ansættelse hurtigst muligt.

Samtaler afholdes løbende, så kontakt hurtigst muligt COO, Poul Madsen på telefon 4099 5535