Årsmødet 2021: Mød Aquagains nye norske afdelingsleder

Du bliver ikke skuffet, når du besøger os på vores stand på årsmødet hos Biofos på Lynetten på fredag den 3. september; Vi har lagt os i selen og har en masse spændende udstyr og maskiner med – og ja, selvfølgelig får du pandekager hos os, som du plejer.

Men det er nu det faglige, der er i højsædet og vi har samlet en stærk flok af vores mest erfarne folk, der står klar til at svare på dine spørgsmål og fortælle om Aquagains spændende projekter.

Vi er eneforhandler og servicepartner af HUBER udstyr i Danmark og derfor har vi selvfølgelig HUBER udstyr med og er parat til en snak om både dit nuværende og kommende HUBER maskinel.

Vi håber du også vil komme og hilse på Andreas Smedsrud; Vores nytiltrådte afdelingsleder for det norske marked.

Han er på besøg i Danmark, så vi kan lære hinanden rigtigt godt at kende og han kan blive en del af Aquagains stærke holdånd, og så er han selvfølgelig med på årsmødet. Kom og mød ham og byd ham varmt velkommen.

Andreas er Aquagains repræsentant i Norge, han står for den daglige ledelse af vores norske afdeling og har al kundekontakt. Han har det overordnede ansvar for tilbud og gennemførsel og koordinering af projekter i Norge. Og ikke mindst, så er Andreas bindeleddet mellem vores norske afdeling og hovedkontoret i Danmark.

Andreas er en kompetent forstærkning af vores tilstedeværelse i Norge med mere end 10 års erfaring fra lignende stillinger og projektledelse på kommunale norske rensningsanlæg. Vi har glædet os meget til at præsentere ham og vi kan allerede mærke, at han passer rigtigt godt ind hos Aquagain.