Aquagain ansætter teknisk chef

Jesper Højer er pr. 3. august 2020 ansat som teknisk chef og chef for tegnestuen. Jesper er uddannet maskiningeniør med en bachelor inden for maskinteknik fra Odense Teknikum januar 2000 og har en baggrund som maskinarbejder inden for fødevare- og farmaceutisk industri fra 1994.

Jesper har igennem sin karriere arbejdet i projektafdelinger, udviklingsafdeling og de seneste 13 år som konsulent i forskellige danske og internationale virksomheder, med udvikling af maskiner til fødevare- og farmaceutiske industrier samt store konstruktioner og transportudstyr til energisektoren.

Jespers erfaringer tæller bl.a. projektering af diverse komplekse anlæg og maskiner til såvel danske som udenlandske kunder. Han har tidligere haft ansvar for såvel en dansk som en norsk afdeling og fungeret som leder af en tegnestue i mange år.

Jesper bor i Kolding og har 5 børn på 8, 10, 12, 16 og 18 år. Fritiden bliver brugt på jagt og sejlbåde og I de unge år deltog han succesfuldt i både matchraces og kapsejladser - nu drømmer han om en jordomsejling.