Ny afdeling og ny afdelingschef - Aquagain har etableret sig permanent i Norge

I forlængelse til Aquagains strategiske planer i forbindelse til det norske marked, er der nu etableret en permanent afdeling i Oslo. Den daglige ledelse af afdelingen vil blive varetaget af Lars Buer, som er blevet ansat fra d. 1. maj 2016 som afdelingschef.

Efter diverse markedsundersøgelser, en klar ”go-to-market” strategi, er det lykkedes, at indgå betydelige kontrakter i Norge, hvortil der nu er basis for en permanent tilstedeværelse.

Afdelingen betyder, at vi kan servicerer nuværende- og kommende kunder, ud fra et nærhedsprincip, som er en vigtig del af Aquagains kultur, hvortil kunder, altid kan føle sig trygge.

Afdelingen vil få virke som et salgs- og kompetencecenter inden for vores kernekompetencer, omkring kvalitetsløsninger og anlæg til bl.a. håndtering af spildevand- og slam, vandbehandling til drikkevand samt biogassegmentet.

Vores nye afdelingschef Lars Buer, har i langt størsteparten af sit professionelle virke, arbejdet inden for netop vores segmenter, så han kender kunderne, deres behov og forventninger.

Med den nye afdeling, en markedskendt afdelingschef og et stort backup fra hovedkontoret i Danmark, hvor erfaring og knowhow er oparbejdet igennem mere end 60 år, så forventer vi fremadrettet et stærkt serviceniveau i Norge.