logo
Vordingborg Klimaskærm Blæserinstallation
Vordingborg SSD Strip Diffuser

Tak for et vellykket Storstrøms Spildevandstræf

Aquagain vil gerne takke alle deltagerne og arrangørerne for et inspirerende Storstrøms Spildevandstræf på Vordingborg Renseanlæg den 12. september.

Det var en fornøjelse at være en del af dette arrangement, hvor vi fik god mulighed for at dele viden, netværke og diskutere de nyeste løsninger inden for spildevandsbehandling.

Vi klager heller ikke over lokationen, da vi i øjeblikket arbejder på et spændende projekt netop på Vordingborg Renseanlæg. Her står vi for blæserinstallation samt bundbeluftning med den innovative Jetflex® SSD Pladebelufter-teknologi fra vores partner Jäger Umwelt-Technik.

Denne løsning sikrer ikke kun en effektiv og bæredygtig ilttilførsel til renseprocessen, men er også designet med fokus på både klima og effektivitet. Membranen på Jetflex® SSD Pladebelufter kan udskiftes og man slipper for at skifte hele diffuseren, hvilket sparer både tid og ressourcer. Dette reducerer CO2-aftrykket og gør vedligeholdelsen både hurtigere og mere miljøvenlig.

Vi ser frem til at fortsætte vores arbejde på dette projekt og bidrage til optimering af renseanlæggets ydeevne.

Endnu engang tak for en god dag på Vordingborg Renseanlæg.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om produkter fra Jäger Umwelt-Technik

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet