logo

Besøg af Vejen Kommunes Borgmester: En samtale om fremtidens arbejdskraft og uddannelse

Vi havde fornøjelsen af at byde borgmester Frank Schmidt-Hansen og kommunaldirektør Ole Sloth velkommen hos Aquagain, hvor de fik en rundvisning og et indblik i vores virksomhedshistorie samt vores ekspansion i Norge. Det var en god anledning til at dele vores tanker om en af de største udfordringer, vi står overfor: manglen på kvalificeret arbejdskraft.

Vores CEO, Aslak Skjøth, benyttede lejligheden til at fremhæve vigtigheden af at uddanne og tiltrække dygtige håndværkere. I en tid, hvor kampen om talenterne er intensiveret, mener vi, at det er

afgørende, at både kommuner og samfundet som helhed tager ansvar for at skabe rammerne, der motiverer de unge til at vælge en karriere inden for håndværk og teknologi.

Udfordringen med at skaffe arbejdskraft vil kun blive større i fremtiden, og derfor er det essentielt at handle nu.

Tak til Vejen Kommune for besøget og den konstruktive dialog om fremtidens udfordringer og muligheder. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet og sikre en stærk fremtid for vores lokale erhvervsliv.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om elev- og lærepladser

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet