logo

Aktiv Projektleder slutter sig til Aquagain Norge

Vi er glade for at kunne præsentere Kristoffer Rørby Ruud som vores nye projektleder i Aquagains norske afdeling.

Kristoffer, der oprindeligt er fra Oslo og nu bor i Hemsedal, tiltræder med 20 års erfaring i branchen Kristoffer kommer fra en stilling som projektleder hos Nesbyen Kommune, hvor han har været ansvarlig for projektledelsen af Nesbyen Ny Renseanlæg. Hans store erfaring og dedikation til branchen gør ham til en værdifuld tilføjelse til vores team.

Som projektleder i Norge vil Kristoffer styrke vores tilstedeværelse i landet. Han vil samarbejde tæt med Andreas Smedsrud og Mathias Hagen Nygaard, der udgør vores norske afdeling. Derudover vil han have stærk opbakning og tæt kontakt med vores danske hovedkontor.

Kristoffers første opgave bliver som projektleder på vores nyeste store projekt i Norge: Espeland vandbehandlingsanlæg for Bergen Vann.

Kristoffer er 40 år og bor sammen med sin kone og deres 9-årige datter. I sin fritid er Kristoffer yderst aktiv og nyder at tilbringe tid med familien og venner. Han elsker at stå på ski, køre mountainbike og dyrke windsurfing. Familien tager ofte på ferie i deres hytte ved en sø nær Oslo, hvor de nyder et væld af udendørsaktiviteter.

Vi ser frem til at drage fordel af Kristoffers omfattende viden og erfaring, og vi er sikre på, at han vil bidrage positivt til vores projekter og mål i Norge.

Velkommen til Aquagain, Kristoffer!

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om ledige stillinger

- Ring til os, så hjælper vi gerne

Martin Schytte Kronborg Laursen 500X500

Martin Schytte Kronborg Laursen

Mobil: +45 2892 6649

mskl@aquagain.dk

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet