logo
Lukaszglowacz Redg
Mortenbacherpedersen Redg

Nye ansikter i teknisk avdeling

Aquagain løser stadig mer komplekse oppgaver og leverer større og større anlegg. Derfor har det vært nødvendig med en styrking av vår tekniske avdeling – både faglig og bemanningsmessig.


Vi har derfor ønsket velkommen to nye ansikter i avdelingen: Morten Bacher Pedersen og Lukasz Glowacz.


Lukasz er ansatt som maskiningeniør og sikrer et faglig løft og forankring. Han vil primært stå for konstruksjon, beregning og sikre vår produktutvikling.


Vi har en veldig god følelse med Lukasz som vår nye kollega – han er virkelig hyggelig og dyktig. Han kommer med lang erfaring fra karosseri-/lastebilbransjen, men valgte et karriereskifte da han søker personlig utvikling og er sikker på at fremtiden ligger i arbeid med klimaløsninger.


Lukasz bor i Toftlund med sin kone og deres 11 år gamle sønn. Han nyter lange turer med beaglen Rico, campingturer og å reise for å oppleve nye kulturer.

Morten er vår nyeste Tekniske Designer.

Vi har svært travelt, og hans raske hender på musen er godt i gang.

Vi elsker nerder; og vi tror ikke Morten blir fornærmet hvis vi kaller ham en nerd, for han elsker å jobbe med 3D – så mye at han fortsetter når han kommer hjem fra jobb. Nerder er dedikerte medarbeidere som ikke kan la være å fordype seg i arbeidet og finne nye og kreative løsninger.

Morten sitter dog ikke bare med mus og skjerm, han bruker hendene i sitt snekkerverksted, hvor han slår av hodet og nyter håndverket.

Morten bor i Egtved med sin kone og er stefar til to store gutter på 17 og 19 år.

Vær i forkant – motta nyhetsbrev

- og få ca 1 nyhetsbrev i måneden fylt med kunnskap og erfaring fra bransjen som kan utgjøre en forskjell for deg.

Takk for at du meldte deg på

Nyhetsbrev

Vil du vite mer om ledige stillinger

- Ring oss så hjelper vi gjerne

Martin Schytte Kronborg Laursen 500X500

Martin Schytte Kronborg Laursen

Mobiltelefon: +45 2892 6649

mskl@aquagain.dk

OOPS! Vent litt...

Ønsker du GRATIS kunnskap som kan være viktig for deg og din bedrift? Meld deg på nyhetsbrevet, som er sprudlende av våre erfaringer og kunnskap om nyheter i bransjen.

Takk for at du meldte deg på

Søg på siden