Jäger Umwelt-Technik

Et årtis samarbejde med belufterfabrikanten Jäger Umwelt-Technik GmbH i Tyskland gør, at vi fortsat alene anbefaler deres produkter til bundbeluftning.

Vi har installeret deres produkter i et utal af projekter på det skandinaviske spildevandsmarked og med deres stærke teknologiske og udviklende tilgang, har det været med stor succes – såvel for køberne, for os og for Jäger, som altid er klar med relevant backup, hvis der opstår udfordringer.

Det moderne renseanlæg

I et moderne renseanlæg, der bruger den nyeste teknologi, er effektive bundbeluftningssystemer en absolut nødvendighed for at præstere den optimale iltoverførelse med et minimum af energiforbrug. Derfor bruger og anbefaler vi bundbeluftningsudstyr fra Jäger Umwelt-Technik GmbH.

 

Jäger Umwelt-Technik GmbH sortiment bygger på forskellige typer gummimembraner, alt efter spildevandets sammensætning, der alle udmærker sig med produktion af meget fine luftbobler, der har vist sig yderst effektive til iltoverførsel.

Belufternes effektivitet er stor og ofte ses besparelser på energiforbruget med op til 20-30 %.

Belufterne kan monteres i nye og eksisterende beluftnings- og procestanke og vi vælger den rigtige gummisammensætning til membranerne ud fra de lokale forhold, såsom spildevandssammensætningen.

Belufterne fås i typerne: Rør, strip eller tallerken.

Interesseret i produkterne fra Jäger Umwelt-Technik?
Kontakt vores salgsafdeling på +45 7538 1330 eller info@aquagain.dk