HUBER | Maskiner & Udstyr

Aquagain er eneforhandler og servicepartner af HUBER produkter i Danmark.

Det betyder, at vi er din partner når du skal bruge stærke maskiner og løsninger.

Huber udvikler og producerer maskiner og udstyr af høj kvalitet til spildevandsbranchen og har gjort det i mere end 150 år.

Hos Aquagain sætter vi en ære i at levere entrepriser og projekter af høj kvalitet, høj leverings- og driftssikkerhed, god funktionalitet og efterfølgende stærk service på det installerede udstyr.

Kombinationen af Aquagains stærke projektløsninger og Hubers kvalitetsmaskiner og udstyr, betyder anlæg og løsninger på et exceptionelt højt niveau - til fordel for vores kunder i branchen.

Samarbejdet mellem Aquagain og Huber passer som hånd i handske. 

Service og originale reservedele

Vi hjælper med service og originale reservedele – også til jer, der allerede har maskiner- og udstyr fra Huber.

Vi tilbyder almindelig og forebyggende service af jeres maskiner og udstyr, enten med en aftale fra gang til gang eller i form af en fast serviceaftale med planlagte intervaller.

Performer dit HUBER udstyr ikke optimalt?

Vi støder ind i mellem på kunder, der ikke er helt tilfredse med Huber maskiner eller andet udstyr, de tidligere har fået installeret.

 Performer jeres HUBER udstyr ikke optimalt og lever ikke op til jeres forventninger, så er der højst sandsynligt brug for finjustering og indstilling af maskinen.

 Lad os efterse udstyret og udbedre problemerne, så det igen kan fungere efter hensigten.

Tæt samarbejde med HUBER i Tyskland

Vores installations- og servicepersonaler har direkte kontakt med HUBERs personale i Tyskland og sammen kan vi klarlægge særlige fokuspunkter, vi skal være opmærksom på ved netop jeres udstyr. 

Vores personale kan også til enhver tid trække på HUBERs ekspertviden under installation eller servicering af jeres HUBERs udstyr.

Kræver din maskine helt ekstraordinær specialiseret viden, har vi mulighed for at anvende et specielt headset ”SMART GLASS” med live kamera, med direkte kontakt til HUBERs specialister.

Interesseret i produkterne fra HUBER?
Kontakt vores salgsafdeling på +45 7538 1330 eller info@aquagain.dk