logo
Fagmesse
Tissoe 4

Ses vi i Aars?

Vi er glade for at fortælle, at vores dygtige kollega Keld Jacobsen vil repræsentere Aquagain på Danske Vandværkers fagmesse den 31. marts i Aars.

Keld ser frem til at møde vores nuværende og fremtidige kunder og samarbejdspartnere og dele sin ekspertise inden for hel- og delentrepriser på danske vandværker.

Men det er ikke alt - med over 90 udstillere på messen er der masser at se og opleve. Og gå ikke glip af chancen for at besøge vores stand nr. 601 og møde Keld personligt. Han vil være tilgængelig for at besvare eventuelle spørgsmål og fortælle mere om, hvordan Aquagain har opbygget sin position som en erfaren leverandør i branchen.

Så gør dig klar til at lære mere om Aquagains ekspertise og innovative løsninger på Danske Vandværkers fagmesse. Vi ses i Aars!

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om hel - og delentrepriser på vandværker

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet