logo

Havblik og håndværk: Modernisering på Lyø

Vi er glade for at dele en inspirerende fortælling om vores seneste projekt på Lyø – en perle i det sydfynske øhav.

Vi leverede smedeentreprisen, som en del af en større indsats for at modernisere det nedslidte rensningsanlæg, der ikke kunne håndtere det stigende antal turister, der besøger øen om sommeren.

Projektet omfattede flere nøgleområder, herunder:

  • Pumpe og smedeinstallationer i en nyetableret pumpestation, der overpumper til Faaborg Renseanlæg via en ny havledning.
  • Projektering, produktion og montage af rørsystemer fra pumper til teknikhus samt et specialfremstillet todelt dæksel til pumpebrønden for uafhængig vedligeholdelse af begge pumper.
  • Projektering, produktion og montage af rørsystem med to sendestationer til rensegrise. Ligeledes installation af hydroforbeholder, kemikaliepumpe og dertilhørende rørsystemer i teknikhus
  • Dæksler og guiderør til eksisterende pumper, samt udluftningsrør i sikkerhedsbassin
  • Dæksel samt opsamlingsrist til rensegrise på Sinebjerg på landsiden

Selv på en lille ø kan man bygge bro til succes.
Smedeentreprisens størrelse var ikke imponerende i sig selv, men det var et alsidigt projekt, der berørte mange forskellige opgaver i smedeentreprisen og gav unikke udfordringer, Især med hensyn til logistikken til den charmerende ø.
 
De begrænsede færgetider og manglen på "lige om hjørnet”-ressourcer krævede en omhyggelig planlægning og samarbejde på tværs af alle involverede parter. God forberedelse og proaktiv tilgang gjorde det muligt at løse det på bedste vis; Kommunikationen var afgørende, og vores team viste, at selv på en lille ø kan man bygge bro til succes.

Samarbejdet med andre entrepriser på byggepladsen var også en nøglefaktor for succesen. Vi prioriterede god og effektiv kommunikation, hvilket der var god tid til på færgeoverfarten. Dette åbnede en mulighed for at styrke båndet mellem bygherre, rådgivere og entreprenører. Den uformelle tid på færgen, bidrog til at skabe en følelse af fællesskab og engagement i projektets succes. En sidegevinst heraf har absolut været en positiv atmosfære, gnidningsfri kommunikation og øget effektivitet på tværs af projektet.

Projektet på Lyø er et eksempel på, hvordan teamwork, detaljeret planlægning og god kommunikation kan føre til succes. Vi er ydmygt stolte over at have bidraget til dette alsidige projekt.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om projektet på Lyø

- Ring til os, så hjælper vi gerne

Charlotte Wilhelmsen

Charlotte Wilhelmsen

Mobil: +45 4099 5536

cw@aquagain.dk

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet