logo
Mathias Baggrund
Andreas Mathias

Aquagains norske team udvides med Mathias Hagen Nygaard

Mød vores nye norske projektleder, Mathias Hagen Nygaard, der tilknyttes vores afdeling i Norge. Med ansættelsen af Mathias forstærker vi vores tilstedeværelse i Norge og vores afdelingsleder, på kontoret nær Oslo, Andreas Smedsrud får en ny legekammerat.

Mathias, 38 år gammel, er født og opvokset i Oslo og bor stadig i hovedstaden.

Han bringer en flot baggrund med sig til teamet; Han startede sin karriere som procestekniker og fuldførte maskiningeniøruddannelsen i 2015. Siden da har han opnået certificering som Prince II-projektleder og har vist en passion for at lede projekter med succes.

Med en solid baggrund inden for automatiske processystemer til industrien, herunder mad-, mælke-, øl- og fiskeindustrien, har Mathias en stærk viden og erfaring inden for hans felt.

Mathias kalder stolt sig selv for ”Nørd” – både arbejdsmæssigt og i fritiden. Han nørder processer og han gamer og går op i det. Men han fordyber sig i andet end arbejde og gaming; Han er madentusiast i sådan en grad, at han, i et par år, drev et kogebogsforlag og allerede som 15-årig skrev han professionel kontrakt som fodboldspiller - Desværre satte en knæskade en stopper for denne drøm, men det har ikke stoppet Mathias fra at fortsætte sin kærlighed til sporten. Han træner stadig regelmæssigt og bidrager aktivt til flere hold, selvom han nu står i målet på grund af knæskaden

Vi er glade for at kunne byde Mathias velkommen og ser frem til hans bidrag til vores projekter og til Aquagains succes. Velkommen, Mathias!

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om ledige stillinger

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet