logo

1000 elementflats og en slædehund

Aquagain annoncerer stolt opnåelsen af en bemærkelsesværdig milepæl: Produktionen af elementflats nr. 1000. Denne milepæl markerer et årti med tæt samarbejde og dedikation til kvalitet.

Fejringen af produktionen af elementflats nr. 1000 den 24. november 2023, hvor hele produktionen, administrationen samt tidligere og nuværende kunder deltog i begivenheden. CEO, Aslak Skjøth bød velkommen og indledte festlighederne med en tale, hvorefter elementflats nr. 1000 blev sendt godt ud i verden badet i en flaske bobler.

Aslak Skjøth, CEO fortæller gæster og ansatte historien om elementflats nr. 1000.

Historien om elementflats nr. 1000

Historien bag hver elementflats er en fortælling om samarbejde og innovation. Den startede uventet tilbage i 2007, da Hardy Christensen fra vognmandsfirmaet Svend Åge Kristensen & Sønner henvendte sig med en ordre på 20 elementflats.

På trods af vores position som en betydelig aktør inden for spildevandsbranchen, har vi konsekvent holdt fast i vores forankring og dna, som den lokale smed - og det var sådan Hardy Christensen kendte os.

Produktionen af elementflats forløb stabilt i nogle år, indtil den tog fart i 2016, hvor kvaliteten af vores elementflats blev bemærket af flere store transportfirmaer og elementfabrikker, der valgte os som deres foretrukne leverandør.

”Slædehunden” og slædeføreren

En bemærkelsesværdig historie i denne rejse er fortællingen om vores medarbejder, Torben Ebsen Pedersen, bedre kendt som ”Slædehunden”. Kælenavnet er kærligt ment og afspejler hans utrættelige indsats og engagement i produktionen af elementflats – eller slæder, som de kaldes internt.

I sin tale fortæller CEO, Aslak Skjøth: ”Torben har haft en afgørende rolle i produktionen af 950 ud af de 1000 elementflats, og hele vejen er han gået til opgaven med samme ildhu, sans for nye løsninger, ideer, stolthed og respekt for håndværket”.

Ingen ”Slædehund” uden slædefører”, fortsætter Aslak Skjøth i sin tale; Lars Nielsen (salg og projektledelse) har været drivkraft på projektet internt hos Aquagain helt fra starten. ”Lars har været ihærdig og iderig i forhold til at finde løsninger, der både er prisgunstige og af høj kvalitet” siger Aslak Skjøth.

Aslak Skjøth, CEO (længst t.h) takker (fra venstre) Hardy Christensen, Lars Nielsen, Torben Ebsen Pedersen for deres indsats i forbindelse med produktionen af 1000 elementflats.

(fra venstre) Aslak Skjøth, CEO og Torben Ebsen Pedersen sender elementflats nr. 1000 godt afsted.

Unikke kundetilpassede løsninger

Vores elementflats til transport af betonelementer i byggesektoren, er skabt i tæt partnerskab med kunderne og er resultatet af en unik og kundespecifik tilgang til design. Hver ordre er omhyggeligt tilpasset for at imødekomme kundernes unikke ønsker og behov. Denne skræddersyede tilgang til design har været nøglen til vores vedvarende succes.

CEO, Aslak Skjøth udtaler: ”Hvad der virkelig adskiller os, er vores medarbejderes urokkelige forpligtelse til at levere produkter af høj ensartet kvalitet og altid rettidigt. Vi ser frem til at fortsætte med at levere innovative løsninger og styrke båndene med vores kunder og samarbejdspartnere i fremtiden”.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om produktion af elementflats

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet